hvilket yrke tjener mest drammen

nettet og jobbe hjemmefra. Data-analytiker Selv om jobben bidrar til en god inntekt, finner ikke data-analytikeren jobben særlig betydningsfull heller nøytral. Ikke alle har ambisjoner om å bli rik fort. En gjennomsnittlig månedslønn for alle lønnsmottakere var.200 kroner i samme. Andre yrkesgrupper som også skårer høyt på meningsfullgraden er yrker som sosialrådgiver, lærer, og andre offentlige tjenestepersonell. Kontor- og kundeserviceyrker:.000 kroner, reisekonsulent:.600 kroner, omsetning OG driften AV fast eiendom: gjennomsnittlig månedslønn:.600 kroner. Rektor, meningsfullgrad: 93, gjennomsnittslønn: 613 200 kroner i offentlig sektor. I den bransjen vil det da være rettet mot oppstrømsaktiviteter i oljesektoren, eksempelvis boring, seismikk.l.

Meningsfylte: Hvilket yrke tjener mest drammen

Kun 30 prosent finner jobben meningsfull. Reklamekonsulent Selv om vi alle elsker Mad Men, viser gratis online tilfeldige moter ostfold undersøkelsen at det ikke er særlig meningsbærende for yrkesutøverne i reklamebransjen å selge folkemassen produkter de kanskje egentlig ikke trenger. Mer om utdanning: Sjekk vår utdanninsspesial, for eksempel håver du inn cirka.000 kroner i måneden som pilot, og nesten.000 hvis du går for meglebransjen. Pilot:.900 kroner Kabinpersonale:.400 kroner industri: gjennomsnittlig månedslønn:.600 kroner (Ansatte i nærings- og nytelsesmiddelindustri og i produksjon av skip og oljeplattformer.) ansatttaten: gjennomsnittlig månedslønn:.400 kroner (Ansatte i statlig undervisning, helse- og sosialtjenester, faglig teknisk tjenesteyting, bygg- og anleggsvirksomhet med videre.) Utenriksdepartementet, Direktoratet. Barnelege, meningsfullgrad: 85, gjennomsnittslønn: 787 200 kroner i offentlig sektor 903 600 kroner i privat sektor. Den best betalte jobben med høyest skåre på meningsfullgraden er nevrokirurgi.

Videos

Na rabochem meste. Lønn og frynsegoder Kvinner tjener i snitt 13 prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 100 kroner, har kvinner i snitt fått 86 kroner og 60 øre. Hei, jeg lurer på om hvilket yrke tjener du best på? Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

på Hvilket yrke tjener mest drammen

Hva tror du?

Merk: Din e-postadresse vil ikke bli publisert