Stikking i magen - Kropp og helse - Kvinneguiden Forum Gravid : Kraftig stikk i magen - Graviditet, spedbarn Det begynte på torsdag med stikking nederst på magen på venstre. Og kan betennelse der gjøre sånn vondt? Kan jeg være gravid? Og varer over lang. Gravid : Kraftig stikk i magen. Hva kan det være? Jeg har det også, det stikker ganske så ofte i perioder. Ikke noe å bekymre seg over. Jeg er gravid i uke. Stikker og strekker som bare det. Men som damene nevner over her så er det helt normalt.

Videos

Sticker Demon Doxy Dildo Cum Live! Her fant jeg noe fler*puh har disse smertene selv, og noen ganger går de ned til underlivet. Er blindtarmen på venstre siden, og kan betennelse der gjøre sånn vondt? Her gjelder det samme som jeg skrev før; Hvis det kommer og går, hvis det ikke øker i styrke over tid eller vedvarer lenge om gangen, er det vanligvis helt normalt. Gjør spesielt vondt når jeg tisser, og verre med nummer. Har ikke feber eller hodepine eller noe. Én av tingene som skjer er at livmoren vokser og øker vekten sin fra cirka 50 gram til rundt ett kilo i løpet av svangerskapet og det er bare selve livmormuskelen. Mvh en litt bekymret jente,. Men stikkingen har ikke gitt seg, den har bare blitt verre. kåte over gravid stikker i magen

Videos

Deutsche Wunderschöne jugendlich Eskorte. Det er også en god anledning til å venne seg til å møte ubehag i kroppen med rolig pust og avspenning det får du nemlig bruk for når fødselen din først kommer godt i gang. Jeg håper noen kanskje kan hjelpe meg. Hvis du skulle oppleve at stikningene tar seg opp i styrke over tid, eller hvis de vedvarer og ikke forsvinner innen noen minutter, er det er god idé å sjekke med det opp med lege eller jordmor. Det kan stikke og trykke på naken kjendis norwegian sexy girls en ny måte, og spesielt hvis hodet fester seg kan det øke. Går ikke an å sitte å presse på do lenger. Det kan gjerne være dager du kjenner disse stikningene flere ganger, men det kan innimellom også godt være dager helt uten stikninger. Den voksende livmoren presser og trykker både på nerver, leddbånd og ligamenter noe som lett kan gi denne stikkende følelsen eller smerten du kan kjenne på innimellom. Du kan gjerne være oppmerksom på å huske å bruke pusten din stille og rolig og hjelpe deg selv til å slappe best mulig av når du kjenner det stikker. Bør du kontakte lege eller jordmor?

på Kåte over gravid stikker i magen

Hva tror du?

Merk: Din e-postadresse vil ikke bli publisert